Γνωρίζατε ότι..; Το καλύτερο παγωτό στον κόσμο είναι ιταλικό

Το νέο μας κείμενο σας ταξιδεύει στις υπέροχες αμπελοοινικές περιοχές της Τοσκάνης, στη Βόρεια Ιταλία και συγκεκριμένα στο υπέροχο χωριό San Gimignano. Μην πάει ο νους σας στα ξακουστά κρασιά της εν λόγω περιοχής, αφού το σημερινό μας θέμα είναι το υπέροχο παγωτό που φτιάχνεται εκεί.

Στο San Gimignano θα σας κάνει εντύπωση ο μεγάλος αριθμός σε παγωταρίες.. Η καλύτερη από αυτές είναι με μεγάλη διαφορά η Gelateria Dondoli, η οποία λέγεται πως φτιάχνει το καλύτερο παγωτό στον κόσμο! Οι γεύσεις δίνουν και παίρνουν, με πάρα πολλές επιλογές μεταξύ παγωτού κρέμας και φρούτων, ενώ αν έχετε την τύχη να συναντήσετε τον “τρελάρα” ιδιοκτήτη – ειδικό παραγωγό παγωτού, Sergio Dondoli, να είστε σίγουροι πως θα τα δείτε όλα!

Εμείς σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα τις καλύτερες για μας γεύσεις παγωτού που θα βρείτε εκεί, φτιαγμένες με τα καλύτερα και αγνότερα υλικά, εδώ και δεκαετίες. Δοκιμάστε την κρέμα βανίλιας και το φουντούκι (ή φουντούκι – σοκολάτα).

Σημείωση:
Το San Gimignano και η υπέροχη επαρχία της Τοσκάνης, αποτελούν αγαπημένους μας προορισμούς, τους οποίους μελετήσαμε αρκετά και είχαμε την τύχη να επισκεφτούμε οδηγώντας τη Βόρεια Ιταλία. Αν θέλετε κι εσείς να ζήσετε το υπέροχο αυτό κομμάτι της Ιταλίας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας. Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας, είναι σε θέση να κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s