Ο Αύγουστος του 2018 θα μας μείνει αξέχαστος, λόγω του καταπληκτικού ταξιδιού που πραγματοποιήσαμε στις ΗΠΑ και τον Καναδά, επισκεπτόμενοι αγαπημένες μας περιοχές, καθώς και προορισμούς που θα θέλαμε να εντάξουμε στα μελλοντικά ταξίδια των πελατών μας.
Στις 24 μέρες του ταξιδιού μας πραγματοποιήσαμε διανυκτερεύσεις σε 12 πόλεις, ενώ επισκεφθήκαμε περισσότερες από 25, στις ακόλουθες αμερικανικές πολιτείες και καναδικές περιοχές:
Pennsylvania
District of Columbia
Maryland
Ohio
Michigan
Ontario
Quebec
Vermont
New Hampshire
Massachusetts
Connecticut
New York
Από τις 24 μέρες του ταξιδιού μας, περάσαμε τις 19 οδηγώντας τους ανοικτούς δρόμους τις Β. Αμερικής, πραγματοποιώντας ένα υπέροχο road trip, το οποίο όχι μόνο μας δίδαξε πολλά, αλλά μας γέμισε και με αξέχαστες εμπειρίες.
Μια από αυτές ήταν στις 16 Αυγούστου, όταν φτάναμε στο κέντρο της πόλης του Detroit. Καθώς οδηγούσαμε, ακούσαμε μουσική να παίζει από τα μεγάφωνα που είχαν τοποθετηθεί σε διάφορα μέρη της πόλης. Η μουσική προερχόταν από τα τραγούδια της μοναδικής βασίλισσας της μουσικής soul και r’n’b, Aretha Franklin, η οποία είχε αφήσει την τελευταία της πνοή, λίγες ώρες πριν, στην πόλη του Detroit.