λιγα λογια για εμας

become-professional-wildlife-photographer-2

Στα πρώτα μας ταξίδια, με μια φωτογραφική μηχανή στο χέρι, στόχος μας ήταν να απαθανατίσουμε τις πανέμορφες εικόνες που βλέπαμε. Πλέον, αυτό που θέλουμε, είναι να διδάξουμε εσάς πώς να δείτε όσα είδαμε κι εμείς, ζώντας το όνειρο με όλες σας τις αισθήσεις. Ταξίδι δεν είναι μόνο μια πτήση, ή μια διανυκτέρευση σε ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο. Το ταξίδι είναι μια πολύπλευρη εμπειρία και εμείς θέλουμε να σας παρέχουμε την καλύτερη και σωστότερη ταξιδιωτική εμπειρία. Όσοι ψάχνουν να βρουν στη σελίδα μας τη λέξη κλειδί «πακέτα», μάλλον δεν θα τα καταφέρουν, αφού όπως λέει και το χαρακτηριστικό μας σλόγκαν «Εμείς σας προτείνουμε ταξιδιωτικές Προτάσεις και όχι πακέτα, γιατί τα όνειρα δε συσκευάζονται».

Από το 1999 η εταιρεία μας ειδικεύεται και πρωτοπορεί στα ταξίδια Οργανωμένου Ελεύθερου Τουρισμού, που για μας αποτελεί την καλύτερη μορφή τουρισμού, με πολύ μεγάλη επιτυχία. Έχουμε τις γνώσεις και την διάθεση να σας συμβουλέψουμε σωστά:

Πού να πάτε, πώς θα πάτε και γιατί να πάτε.

Μέσα από την γνωριμία μας μαζί σας, θα φτιάξουμε το ταξίδι σας αναλόγως των ενδιαφερόντων και των αναγκών σας, παρουσιαζοντας σας προορισμούς που θα σας καταπλήξουν.
Κατά την παράδοση του ταξιδιού σας, εσείς θα γνωρίζετε τα πάντα, αφού θα έχετε μαζί σας κι ένα πολυσέλιδο εγχειρίδιο , φτιαγμένο από εμάς.
Εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να έρθετε κοντά μας έγκαιρα, καθώς ο έγκαιρος προγραμματισμός κάνει το ταξίδι σας φθηνότερο.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s